Cele mai bune imprimante color pentru elevi şi studenţi

Aţi auzit probabil printre păţaniile colegilor cum aceştia şi-au cumpărat diverse imprimante şi au fost complet dezamăgiţi. Din păcate nereuşita se datorează unei slabe informări, neefectuate cu seriozitate înaintea cumpărării. Ce fel de probleme au întâmpinat? Unii au cumpărat imprimante ce nu aveau opţiunea color şi acum trebuie să se rezume doar la nuanţe de gri, alţii au cumpărat corect imprimante color însă după doar câteva scrieri au rămas fără cerneală pentru că nu ştiau că imprimanta avea doar cartuşe Demo, alţii au fost mai atenţi însă tot nu sunt mulţumiţi pentru că trebuie să reîncarce extrem de des cartuşele după doar câteva imprimări. Haideţi să vedem împreună care ar fi cele mai bune imprimante color pentru elevi şi studenţi pentru a evita astfel de probleme …

Începând încă din clasele primare, dar mai ales din gimnaziu până în liceu şi facultate, imprimările devin tot mai necesare pentru referatele cerute la şcoală. Nu veţi putea crea un referat aspectuos decât utilizând culori ce reflectă realitatea iar acest lucru se va vedea cu siguranţă şi în notele primite, aşadar aveţi nevoie neapărat de o imprimantă color.

O imprimantă color îşi va dovedi utilitatea atât în cazul imprimărilor necesare activităţii şcolare cât şi celor casnice, iar dacă aparatul este multifuncţional şi conţine şi un scaner racordat cu funcţia de copiator color, cu siguranţă veţi găsi suficiente utilizări pentru a transforma toţi membrii familiei în abonaţi fideli.

Vrem aşadar o imprimantă color, care să fie şi multifuncţional (imprimantă + scaner + copiator), dar ale cărei cartuşe să conţină realmente cerneala color, adică să aibă cartuşe pline din start, şi care să nu necesite la fiecare câteva pagini reîncărcări prea dese. Pentru aceasta cea mai bună soluţie este achiziţionarea unei imprimante ce este comercializată cu toate cartuşele pline şi nu oricum, ci cu mai multe cartuşe color de capacitate mare. Soluţia se numeşte CISS, iar imprimantele cu CISS sunt cea mai bună soluţie pentru imprimarea color fără griji şi fără limite.

Imprimanta CISS

O imprimantă CISS (Continuous Ink Supply System) va beneficia de alimentare continuă pe cele 4-8 culori, din nişte rezervoare mari de cerneală, şi vă va permite să declaraţi plin de mândrie că nu aveţi nicio grijă cu imprimanta deoarece rezervoarele se încarcă foarte rar. Asemenea imprimante se găsesc pe site-ul CissMarket.ro unde veţi avea de ales la cumpărare, ori varianta cea mai ieftină catalogată ca imprimantă pentru acasă, ori o variantă ceva mai performantă ce o veţi găsi în categoriile imprimante office şi imprimante foto. După caz, imprimantele pot avea interfeţe WiFi, pot tipări mai repede, pe ambele feţe, în volume mai mari, la o calitate excepţională etc.

Având în vedere că o asemenea imprimantă va fi de folos pe o perioadă lungă de timp, respectiv mai mulţi ani de şcoală şi liceu, preţul va fi mai mult decât justificat. Faţă de imprimantele nesatisfăcătoare de care vorbeam la început, preţul unei imprimante CISS este doar puţin mai ridicat însă, pe lângă comoditate, fiabilitate şi calitate, veţi face mari economii pe durata anilor la capitolul cerneală, putând tipări color cu până la 95% mai ieftin comparativ cu cartuşele obişnuite de cerneală.


Cele mai bune imprimante color pentru elevi şi studenţi publicat: 2014-07-29T09:14:31+03:00, actualizat: 2017-01-02T08:57:23+03:00 by Gimnaziu.info